top of page

Street Art Workshops.

Al jaren gefascineerd door street art helden zoals Banksy, Obey of Roa?  Zin om je eigen street art kunst te ontwerpen maar geen idee hoe er aan te beginnen? Met onze Street Art Workshop zetten we jou op het juiste spoor en ontdek je hoe je jouw artistieke ideeën de vrije loop kan laten.

Street art lessen en initiaties.

Deejoohcee organiseert street art workshops voor iedereen.  Of je nu een absolute leek bent in het vak, of je hebt reeds wat artistieke ervaring achter de kiezen: wij helpen jouw graag verder om de artiest in jezelf naar buiten te brengen.
 

In onze street art workshops ontdek je  verschillende technieken voor het creeëren van een stijlvol street art ontwerp en geven we o.a. een antwoord op volgende vragen:
 

  • Hoe een foto omvormen tot stencil?

  • Wat is de beste manier om een stencil uit te snijden?

  • Wat zijn de beste letters en fonts voor street art?

  • Hoe zelf stickers maken?

  • Welke materialen gebruiken voor street art?

  • Hoe maak ik een street art past up?
     

Of heb je zelf een specifieke vraag of project in gedachten.  Vertel ons wat jij precies wil leren in een street art workshop en wij zorgen ervoor dat je begeleid wordt door de meest geschikte artiest.

Street art professionals met liefde voor het vak.

Deejoohcee werkt steeds met lokale street art artiesten die jaren ervaring hebben in de sector.  Onze artiesten zijn stuk voor stuk mensen met een uitgebreide vakkennis.  Ze weten als geen andere street art technieken aan te leren en hoe mensen te begeleiden om het beste uit henzelf te halen tijdens onze workshops.

Street art workshops vanaf een halve dag.

Wij organiseren street art workshops vanaf een halve dag.  Dit is een absolute initiatie.  Wil je een uitgebreider traject?  Geen probleem, wij maken vrijblijvend een voorstel op maat van jouw organisatie en timing. 

Kortom:  indien je op zoek bent naar een team van professionele graffiti kunstenaars voor graffiti regio Hasselt ...  niet twijfelen!  Contacteer ons en hopelijk zitten wij spoedig eens rond de tafel om jouw graffiti project uitgebreid te bespreken.


 

workshop%202_edited.jpg
bottom of page