top of page

STREET ART

Ben je op zoek naar iemand om jouw gevel of bedrijfspand in een nieuwe jasje te steken?  Of wil je jouw terras, Kof horecazaak of kantoorruimt opfrissen met een kleurrijke street art ontwerp? Dan ben je bij bij ons aan het juiste adres.

Street Art Kunst Deejoohcee3.jpg

Street Art op maat van jouw project

Met meer dan 20 jaar ervaring in street art en graffiti projecten weten wij als geen ander jouw idee om te zetten in een absolute eyecatcher.  Op basis van jouw input werken we samen een muurschildering uit op maat van jouw gevel en aangepast aan jouw business, evenement of specifieke noden. 

Dankzij onze achtergrond in marketing en communicatie creëren niet enkel een kleurrijke muurschildering, maar een volledig concept.  Een geheel dat aansluit bij jouw brand of locatie.  Een ontwerp dat jouw zaak in de spotlight zet als geen ander.

Street Art in alle denkbare stijlen

Het aanbod van stijlen en smaken binnen street art is er de laatste jaren alleen maar op vooruit gegaan.  En dat aanbod willen wij dan ook graag in al zijn vormen kunnen aanbieden.  Dankzij ons breed netwerk van street art artiesten kunnen wij aansluiten bij elk idee of specifieke stijl die je in gedachten hebt.   Met andere woorden: geen idee is ons te gek. 

Street Art Artiest Deejoohcee.jpg

Jouw street art project bespreken?

Heb je zelf een street art project in gedachten?  Maar je weet niet wat er mogelijk is of hoe er aan te beginnen?  Wij helpen je graag op weg.  Geef ons een seintje en wij zetten ons graag mee aan tafel om jouw idee vorm te geven.

Nog geen concreet project, maar toch al enkele vragen?  Wij geven je graag advies.  Niet twijfelen: contacteer ons vandaag nog.

bottom of page