top of page

Over ons

Meer dan 25 jaar ervaring in graffiti en street art: dat bouw je niet op van vandaag op morgen!  Onze roots liggen in de Belgische hip hop en graffiti scene van begin jaren negentig die toen nog in haar kinderschoenen stond.  Over de jaren heen participeerden wij actief in verschillende graffiti jams en street art projecten, zowel nationaal als internationaal.

Graffiti Street Art Over Ons.jpg

Graffiti en street art met passie en visie

Na jaren actief deel uit te maken van de Belgische graffiti en street art scene, was het slechts een logische stap om hier onze voltijdse bezigheid van te maken.  Wij zijn zeker niet de eerste, maar durven wel met ons hand op het hart zeggen dat we elk project uitvoeren met passie en liefde voor onze stiel.  Kortom: bij ons vind je alleen professionele graffiti en street art artiesten, met tonnen ervaring en die zich 100 % mee inleven in jouw project. 

Graffiti zonder grenzen of vooroordelen

Op graffiti en creatieve expressie staat geen leeftijd.  Anderzijds geloven wij ook niet op enig onderscheid op basis van ras, kleur, gender of persoonlijke voorkeur.  Bij ons is echt iedereen welkom en verzorgen wij steeds een project of programma op basis van jouw wensen en mogelijkheden.  Onze werking is open minded, inclusief en altijd bereid om luidop mee te denken.

Over ons graffiti street art.jpg

Op zoek naar informatie over graffiti?

Wij zijn een open source organisatie.  Dit wil zeggen dat wij geloven dat kennisdeling essentieel is om onze cultuur te laten overleven en te doen evolueren.   Ben je op zoek naar informatie over graffiti of street art?  Of je wil meer weten over onze werking?  Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog.

CONTACTEER ONS

3D Triangle - 3D shizzle.jpg

Bedankt! Bericht verzonden.

bottom of page