top of page

GRAFFITI WORKSHOP

Altijd als een graffiti kunstwerk willen maken, maar nooit de mogelijkheid gehad?  Of geen idee hoe je er aan begint? Wij leren je in een handomdraai omgaan met een graffiti spuitbus en tonen jouw de knepen van het vak in onze graffiti workshops.

Graffiti Workshops Deejoohcee.jpg

Wie kan mee doen aan een graffiti workshop?

Op graffiti leren staat geen leeftijd.  Onze workshops zijn toegankelijk voor jong en oud.  Afhankelijk van jouw noden stellen wij een workshop samen met een programma op maat van jouw groep of vereniging.

Dankzij onze jaren lange ervaring met workshops en events allerhande, kunnen wij ook tegemoet komen aan doelgroepen die vragen om extra ondersteuning.  Onze werking is inclusief en verwelkomt iedereen zonder vooroordelen.
 

Hoe lang duurt een graffiti workshop?

Je kan bij ons terecht voor een basis graffiti workshop vanaf 3 of 4 uur.   Op dit tijd kunnen we echt wat bijleren.  Want dat is echt wel de bedoeling bij ons.  Persoonlijke begeleiding, met resultaat. 

Wil je een graffiti workshop met vrije inloop of voor een kortere tijd, dan spreken wij over een graffiti initiatie.

 

Of ben je op zoek naar meer? Een uitgebreide graffitiworkshop van één of meerdere dagen?  Dan spreken we over een graffiti masterclass.  Hier gaan we echt dieper op alles in en gaan we aan de slag met meerdere technieken.  In dit soort trajecten wordt er ook vaak gestreefd op de deelnemer op het einde een muur te laten inkleden als een echte graffitikunstenaars.

Graffiti workshops en initiaties.jpg

Prive graffiti lessen of workshops.

In een prive graffiti workshop spreken we echt van een super persoonlijke begeleiding.  Dat kan vanaf 1 persoon of voor een groepje van enkele personen.  Ook hier kan je bij ons terecht als absolute beginner of als iemand die al een eerste graffiti workshop of ervaring achter de rug heeft.

Een prive workshop is prijzig, dat steken we niet onder stoelen of banken, maar we zorgen wel voor een unieke ervaring.  We presenteren je een super persoonlijk programma waar je echt iets mee kan opbouwen.

Een graffiti workshop booken?

Klaar om aan de slag te gaan?  Contacteer ons vandaag nog voor jouw graffiti workshop op maat.

Toch nog een vraag voor ons?  Aarzel niet en laat het ons weten!  Wij helpen je graag verder.

bottom of page