top of page

Graffiti workshops Vlaanderen.

 

Je wil graffiti workshops organiseren in Vlaanderen?  Dan zijn wij dé uitgelezen partner om van jouw graffiti workshops een sprankelend succes te maken.  Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van graffiti workshops en projecten verzorgen wij professionele begeleiding op maat van jouw evenement of organisatie.

 

Graffiti workshops van Deejoohcee worden steevast begeleid door lokale graffiti artiesten.  Onze graffiti kunstenaars zijn allemaal op professionele manier bezig met graffiti kunst.  Ons team bestaat uit een groep van creatieve graffiti writers met passie voor kunst én de nodige skills voor het overbrengen van alle tips en tricks uit de stiel aan iedereen die het leren wilt. 

 

Wij passen onze graffiti workshops aan naar de doelgroep van jouw organisatie of evenement.  In onderling overleg bespreken wij de mogelijkheden en beslissen wij samen hoe we de workshop indelen en hoe wij te werk gaan.  Wij bieden een breed gamma aan van initiaties voor beginners tot meerdaagse lessenreeksen of graffiti projectbegeleiding van A tot Z. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Graffiti initiatie of graffiti lessen

Onze graffiti workshops in Vlaanderen kan je al boeken vanaf een halve dag.   Dit is een korte initiatie waarbij je een eerste keer kennis maakt met graffiti en de basistechnieken.  Deze workshop is geschikt voor iedereen die eens met een spuitbus aan de slag wil.  Na een beknopte introductie van wat graffiti nu precies is, gaan we direct over naar het echte werk.  De deelnemers krijgen een spuitbus in handen en mogen onder professionele begeleiding hun eerste stappen in de graffiti kunst zetten.

Wil je eerder een een uitgebreide graffiti workshop waarbij meerdere technieken aan bod komen?  Dat kan.  Wij bieden workshops aan van een volledige dag, of je kan kiezen voor een heuse graffiti lessenreeks.  Hoe langer het traject, hoe dieper wij kunnen ingaan op de details en technieken uit de graffiti kunst.

Graffitiworkshops over heel Vlaanderen

Wij zijn actief in heel Vlaanderen. Onze graffiti artiesten verzorgen workshops in de provincies Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

Graffitiworkshops voor alle leeftijden

Onze workshops zijn beschikbaar voor alle leeftijden en worden steeds aangepast op maat van jouw groep. 

Toch nog een vraag voor ons?  Niet twijfelen: laat het ons weten via ons contactformulier.


 

Graffiti workshop in Vlaanderen 1
Graffiti workshop Vlaanderen - Deejoohcee
bottom of page