top of page

Graffiti workshop Leuven

Altijd al jezelf willen uitleven met verft en spuitbussen zoals een echte graffiti artiest?  Bij Deejoohcee ben je aan het juiste adres voor een graffiti workshop regio leuven.

Tijdens ons graffiti workshops leren wij jou alles wat je moet weten om jouw eigen graffiti te ontwerpen met spuitbussen.  Van de absolute basis, tot uitgebreide technieken om jouw kunst te perfectioneren tot in de details.

Deejoohcee organiseert graffiti workshops in leuven voor iedereen.  Of je nu nog nooit een spuitbus hebt vast gehad, of je hebt reeds een eerste graffiti ervaring achter de rug: wij helpen je verder op weg om jouw graffiti skills te ontdekken en jezelf te ontpoppen tot een rasechte graffiti kunstenaar.

 

Van graffiti initiaties tot lessen in Leuven.

Graffiti workshops in Leuven

In onze graffiti workshops regio Leuven ontdek je de meest voorkomende graffiti technieken en krijg je een antwoord op o.a. de volgende vragen.

  • Is graffiti legaal?

  • Is graffiti kunst?

  • Hoe teken ik een graffiti ontwerp?

  • Welke spuitbussen gebruiken voor graffiti?

  • Hoe maak je graffiti letters?

  • Wat is het verschil tussen een tag en een piece?
     

Of wil je jezelf bijscholen rond een specifieke techniek?  Vertel ons wat jij precies wil leren tijdens onze graffiti workshop en wij zorgen ervoor dat de meest geschikte artiest uit Leuven jouw verder helpt.

 

Graffiti workshops met professionele begeleiding.

Wij werken steeds met locale street art artiesten met uitgebreide ervaring in de sector.  Onze artiesten zijn allemaal professioneel bezig met hun kunstvorm.  Ze weten als geen andere hoe ze graffiti technieken het best uitleggen en hoe jou te begeleiden tijdens jouw eerste stappen als graffiti artiest.

 

Wij organiseren graffit workshops in Leuven vanaf een halve dag.  Dit een initiatie waarin we ons beperken tot de absolute basis.  Wil je een uitgebreider traject waarin we meer technieken bekijken in detail?  Geen probleem, wij maken vrijblijvend een voorstel op maat van jouw organisatie en jouw timing. 

bottom of page