top of page

Graffiti workshop Hasselt.

Op zoek naar een graffiti workshop in Hasselt?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Met meer dan 20 jaar ervaring in graffiti workshops en projecten zijn wij dé referentie voor Hasselt en omstreken.

 

Wij werken voor onze graffiti workshops steevast met lokale graffiti artiesten die op een professionele manier met hun kunstvorm bezig zijn.  Artiesten die gedreven zijn door hun passie en weten hoe ze de basisbeginselen van graffiti kunnen overdragen aan jong en oud.

 

Dankzij onze uitgebreide ervaring verzorgen wij steeds een graffiti workshop op maat van jouw evenement of organisatie in Hasselt en omgeving.  Een graffiti workshop voor jouw jeugdvereniging of sportclub?  Een graffiti initiatie tijden de opendeurdag van jouw school?  Of wil je jouw verjaardagsfeest of jubileum onderdompelen in een graffiti thema?  Het is allemaal mogelijk!
 

Van graffiti initiatie tot uitgebreide graffiti lessenreeks.

Graffiti workshops in Hasselt kan je reeks boeken vanaf een halve dag.  We spreken dan van een initiatie graffiti waarbij je kennis maakt met graffiti en hoe je er aan begint.  Je krijgt een korte introductie over wat graffiti is en daarna kan je meteen aan de slag met een graffiti spuitbus.  Dit alles met stap voor stap begeleiding van onze professionele graffiti artiesten die jouw helpen om jouw eerste graffiti kunstwerk te realiseren.

Natuurlijk voorzien wij ook graffiti workshops die één of meerdere dagen in beslag nemen.  Afhankelijk van het gekozen traject kunnen wij dieper ingaan op verschillende graffiti technieken,  graffiti stijlen of wij kunnen de geschiedenis van graffiti uitgebreid toelichten alvorens je zelf aan de slag gaat met een graffiti spuitbus. 

 

Of ben je op zoek naar een lessenreeks of traject waarbij wij jou en jouw vrienden intensief begeleiden om een gedetailleerd graffiti kunstwerk te realiseren op een muur of gevel?  Ook dat is mogelijk met onze uitgebreide graffiti workshops en projecten.

 

Graffiti kunst voor jong en oud.

Kortom: graffiti workshops in Hasselt zijn er voor jong en oud en deze kunnen steeds aangepast worden op maat van jouw wensen.  Klaar om zelf een graffiti spuitbus vast te pakken en jouw eerste graffiti kunstwerk te creëren?


 

Graffiti workshop hasselt - dééjoohcéé.j
bottom of page