top of page

Graffiti workshops Genk.

Een graffiti workshop organiseren in Genk of omstreken?  Wij zijn dé partner bij uitstek voor jouw graffiti workshop.  Reeds meer dan 20 jaar zijn wij de referentie voor Genk en omstreken op het gebied van graffiti workshops en projecten.

 

Onze workshops worden altijd begeleid door lokale graffiti artiesten die op professionele manier bezig zijn met hun graffiti kunst.  Ons team bestaat enkel uit mensen met ervaring en passie voor kunst én die bedreven zijn in het overbrengen van hun kennis aan iedereen die het leren wilt. 

 

Wij werken steeds op maat van jouw organisatie.  Dit wil zeggen dat wij onze graffitiworkshops steeds aanpassen naar de beoogde doelgroep en zo aankleden dat deze perfect past bij jouw evenement of privé feest.  Wij bieden een breed gamma aan van pure initiaties tot uitgebreide lessenreeksen of graffiti projectbegeleiding van A tot Z.  Voor jong en oud.  Kortom: alles is mogelijk!

Graffiti-Workshops-limburg.jpg

Graffiti initiatie vs graffiti lessen

Onze graffiti workshops beginnen met een basis sessie van een halve dag.   Dit is een pure initiatie waarbij je kennis maakt met graffiti en de basistechnieken.  Na een korte toelichting van wat graffiti nu precies is, gaan we direct over naar de praktijk.  Je krijg een spuitbus in handen en mag onder professionele begeleiding jouw eerste stappen zetten in de graffiti kust.

Op zoek naar een uitgebreidere graffiti workshop?  Dat kan.  Wij bieden workshops aan van een volledige dag, of zelf een echte graffiti lessenreeks.  Hoe langer het traject, des te dieper wij kunnen ingaan op de verschillende technieken en mogelijkheden van graffiti kunst.

Op graffiti staat geen leeftijd

Onze workshops zijn beschikbaar voor jong en oud en worden steeds aangepast op maat van ons publiek. 

Toch nog een vraag voor ons?  Niet twijfelen: laat het ons zeker weten!

bottom of page