top of page

Graffiti in Hasselt.

Op zoek naar graffiti kunstenaar voor een graffiti opdracht regio Hasselt? Een voor keur voor artiesten met passie en inlevingsvermogen voor jouw project? Met meer dan 20 jaar ervaring in graffiti en street art projecten zijn wij dé referentie voor Hasselt en omgeving. 

doc 7.jpg

Graffiti, street art en meer ...

Of je nu op zoek bent naar een graffiti tekening voor een slaapkamer, de inkleding van jouw horeca zaak of winkelpand, of een kleurrijk graffiti design voor jouw kantoor.  Of je bent op zoek naar een graffiti kunstenaar voor een live graffiti demo tijdens jouw evenement: bij dééjoohcéé ben je aan het juiste adres.

Dankzij onze jaren lange ervaring met graffiti en street art projecten beschikken wij over een netwerk van graffiti kunstenaars die proffesioneel bezig zijn met hun kunstvorm.  Op die manier kunnen wij steeds de juiste artiest aanreiken voor jouw graffiti of street art project.  Van klassieke graffiti tot uitgewerkte street art gevels: alles is mogelijk.

Op zoek naar enkele voorbeelden en inspiratie?  Bekijk hier een selectie uit onze portfolio.

Graffiti Hasselt referenties

Gezien onze rijke geschiedenis in graffiti projecten in en rond Hasselt, kunnen wij een uitgebreide groep aan referenties voorleggen.  Een greep uit onze tevreden opdrachtgevers en partners: Provincie Limburg, Stad Hasselt, Stad Genk, Jeugddienst St Truiden, Demonstr8, De Mensen, Streetartfestival, Pukkelpop, The Virus, Axe Belgium, Jaguar,  ...

Graffiti projecten op maat

Gezien elke opdracht anders is worden onze graffiti ontwerpen steeds uitgebreid besproken met onze opdrachtgever.  Op die manier creëren wij een uniek graffiti kunstwerk dat 100% aansluit bij jouw wensen.

 

Kortom:  indien je op zoek bent naar een team van professionele graffiti kunstenaars voor graffiti regio Hasselt ...  niet twijfelen!  Contacteer ons en hopelijk zitten wij spoedig eens rond de tafel om jouw graffiti project uitgebreid te bespreken.

bottom of page