top of page
Bleckmann Finished Graffiti Canvas Drieluik.jpg
Bleckmann Graffiti Canvas mounting.jpeg

Blackmann drieluik

Op vraag van Bleckmann ontwierpen wij een graffiti drieluik op grote canvassen voor hun kantoorgebouwen in Bergen op Zoom.

Het werk werd het centrepiece voor de inkomhal van 3 bedrijven: Bleckmann, Patagonia & Lululemon.  Vandaar moest de identiteit van de 3 verschillende bedrijven mee opgenomen worden in het graffiti ontwerp.

Na een duidelijke intake vertrokken we van enkele voorstellen, kozen we er 1 uit en werkten we dit verder uit tot alle betrokken partijen akkoord waren met het graffiti ontwerp.

We kozen voor dit project voor een graffiti drieluik, met 3 op maat gemaakte canvassen van 3 meter lang en 80 cm breed, op een 3D frame.

Tijden de uitvoering van de graffiti op de canvassen hielen we nauw contact en werden details verder besproken en gefinetuned naar wens van de klant.

De graffiti canvassen werden veilig verpakt en verzonden.  Tijdens het monteren waren wij ook aanwezig voor de juiste instructie te kunnen geven en toe te zien op de montage van de graffiti canvassen op locatie.

Bleckmann graffiti canvas opbouw.jpeg
bottom of page