top of page

Graffiti kunst.

Ben je op zoek naar graffiti kunst of een graffiti kunstenaar in België?  Zoek niet verder:  Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector en een uitgebreid netwerk van graffiti artiesten zijn wij dé partner voor jouw graffiti project.

Is graffiti kunst?

Natuurlijk is graffiti kunst!  Deze relatief jong kunstvorm kende het laatste decennia een enorme groei en is meer dan ooit prominent aanwezig in onze steden.  Graffiti kunst of Street Art is meer dan een tag of wat geklieder op een muur.  Het is een zeer diverse kunstvorm met kleurrijke taferelen die onze verbeelding prikkelen en dynamiek brengen in onze stedelijke omgeving.

Graffiti kunst van letters tot realisme.

 

Graffiti kunst bestaat in zeer diverse stijlen en uitvoeringen.  Van de klassieke graffiti letters, tot 3D sculpturen, landschappen of figuren met uitgesproken karakters en stijlelementen.

Gezien onze actieve rol in graffiti kunst sinds 1998 staan wij in direct contact met een breed netwerk van graffiti kunstenaars.  Dankzij dit netwerk kunnen wij steeds de beste artiest(en) aanreiken voor jouw graffiti project.

Op zoek naar referenties?  Bij deze een greep uit onze tevreden opdrachtgevers en partners: Provincie Limburg, Stad Hasselt, Ketnet, Extrema Outdoor, Stad Genk, Jeugddienst St Truiden, Demonstr8, De Mensen, Streetartfestival, Pukkelpop, The Virus, Axe Belgium, Jaguar,  ...

Op zoek naar enkele voorbeelden en inspiratie?  Bekijk
hier onze portfolio.

 

Graffiti kunst op maat

Elke opdracht is anders.  Daarom werken wij steeds op maat.  Wij luisteren naar jouw verhaal en analyseren grondig wat je voor ogen hebt.  Op die manier kunnen we jouw project matchen met de juiste graffiti kunstenaars en een feilloze uitvoering garanderen.

Met andere woorden:  indien je op zoek bent naar een team van professionele kunstenaars voor een graffiti kunst project ...  niet twijfelen!  Contacteer ons en hopelijk zitten wij spoedig eens rond de tafel om jouw project uitvoerig te bespreken.


 

facebook_untitled_edited.jpg
bottom of page